VRB kiest voor reviewsysteem “Klanten schrijven”.


Klanten schrijven is een alternatief voor alle reeds bestaande klantbeoordelingssystemen.

Klanten schrijven onderscheidt zich vooral in prijs/kwaliteitsverhouding en royale openingstijden van 10.00 tot 22.00 uur!

Populariteit klanten schrijven.
Veel rijscholen zetten steeds vaker een reviewsysteem in. Logisch, omdat uit verschillende onderzoeken blijkt dat meer dan 96% van de bezoekers een aankoop laat afhangen van reviews of beoordelingen. Helaas hebben de huidige reviewsystemen nog steeds een keerzijde voor veel ondernemers, namelijk de te hoge kosten. De prijs/kwaliteitsverhouding van klanten schrijven, was één van de redenen waarom de keuze is gevallen voor dit systeem, aldus Peter van Neck.

Ook de VRB kiest voor klanten schrijven.
De Vereniging Rijschool Belang (VRB) ziet in klantenreviews een toegevoegde waarde.  Het VRB bestuur heeft gekozen voor: kwaliteit, functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van klanten schrijven. Verder was het VRB bestuur van mening dat de betaalbaarheid van het systeem “de maandelijkse kosten” een belangrijk onderdeel in de afweging zou moeten zijn.  Daarom is er gekozen voor het reviewsysteem Klanten schrijven, dit is  gemaakt door Uwilthosting.nl.

Eenvoudig in gebruik.

Het reviewsysteem Klanten schrijven is zeer eenvoudig in gebruik, zo kan de beheerder zelf de vragen samenstellen, één of meer standaard uitnodigen maken welke je eenvoudig individueel of naar meerdere leerlingen kan sturen. Verder houdt het systeem bij, welke leerlingen een review hebben gegeven, zodat deze bij een reminder niet nogmaals worden uitgenodigd.

Hierbij de exclusieve aanbieding voor VRB leden.

• Ieder VRB lid krijgt 1 jaar gratis de beschikking over het reviewsysteem “klanten schrijven”
• Iedere rijschool die zich als nieuw lid bij de VRB aanmeldt krijgt vanaf die maand 1 jaar gratis de beschikking over het reviewsysteem “klanten schrijven”
• Leden van de VRB die na dit 1ste  jaar gebruik willen  blijven maken van het review systeem “klanten schrijven” krijgen een korting van 20% op de abonnementskosten van € 35,–.  VRB leden betalen bij verlengen na één jaar  dus € 28,– voor dit systeem.

Geen stilzwijgende verlening.

Uwilthosting doet niet aan stilzwijgende verlengingen. Zij sturen na 10 maanden een mail met de vraag of de klant wel of geen gebruik wil blijven maken van hun diensten. In dit voorstel staat dan ook het eerder genoemde kortingspercentage.

Banner op de website.
De banner voor op de website is eenvoudig in de eigen website te maken en op de site te plaatsen. Kortom: een zeer compleet pakket en dat tegen een heel scherp tarief aldus Gertjan Kaandorp.

Vergelijkingssites.
Er komen zo lijkt het, al maar nieuwe zogenaamde vergelijkingssite bij, dit maakt het er voor consumenten dan ook niet eenvoudiger op. Zoals bekend is Team Alert in opdracht van het Ministerie van I&M bezig met haar eigen reviewsysteem en daar kunnen reviews als meting niet ontbreken. De VRB wil dat rijscholen later niet gedwongen kunnen worden tot 1 of 2 systemen en is dit belangrijke onderdeel tijdens de besprekingen met Team Alert op tafel gelegd. Team Alert heeft aangegeven ook de waardevolle data van Klanten schrijven  mee te nemen!

Nieuw leden.
Alle nieuwe leden krijgen bij aanmelden één jaar gratis Klanten schrijven als welkomst cadeau.

Bron: reflector.nl


Contactgegevens

Uwilthosting.nl
Kruiszwin 2305
1788 LW Julianadorp
Telefoon 0223-645410