De SRB kiest in navolging van de VRB ook voor reviewsysteem “Klanten schrijven”.

Klanten schrijven is een alternatief voor alle reeds bestaande klantbeoordelingssystemen. Klanten schrijven onderscheidt zich vooral in prijs/kwaliteitsverhouding en royale openingstijden van 10.00 tot 22.00 uur!

Populariteit klanten schrijven.

Veel rijscholen zetten steeds vaker een reviewsysteem in. Logisch, omdat uit verschillende onderzoeken blijkt dat meer dan 96% van de bezoekers een aankoop laat afhangen van reviews of beoordelingen. Helaas hebben de huidige reviewsystemen nog steeds een keerzijde voor veel ondernemers, namelijk de te hoge kosten.

Ook de SRB kiest voor klanten schrijven.

De Stichting Rijschool Belang (SRB) ziet in klantenreviews een toegevoegde waarde. De SRB heeft gekozen voor: kwaliteit, functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van klanten schrijven. De SRB is van mening dat de betaalbaarheid van het systeem, “de maandelijkse kosten”, een belangrijk onderdeel in de afweging zou moeten zijn. Daarom is er gekozen voor het reviewsysteem “Klanten schrijven” van Uwilthosting.nl.

Eenvoudig in gebruik.

Het reviewsysteem Klanten schrijven is zeer eenvoudig in gebruik, zo kan de beheerder zelf de vragen samenstellen, één of meer standaard uitnodigingen maken welke je eenvoudig individueel of naar meerdere leerlingen kan sturen. Verder houdt het systeem bij, welke leerlingen een review hebben gegeven, zodat deze bij een reminder niet nogmaals worden uitgenodigd.

Aanbieding voor SRB deelnemers.
  • Iedere SRB deelnemer krijgt 1 jaar gratis de beschikking over het reviewsysteem “Klanten schrijven”;
  • Iedere rijschool die zich als nieuwe deelnemer bij de SRB aanmeldt krijgt vanaf die maand 1 jaar gratis de beschikking over het reviewsysteem “klanten schrijven”;
  • Deelnemers van de SRB die na dit 1ste jaar gebruik willen blijven maken van het reviewsysteem “klanten schrijven” krijgen een korting van 20% op de abonnementskosten van € 35,–.  SRB deelnemers betalen bij verlengen na één jaar dus € 28,– voor dit systeem.
  • Alle SRB deelnemers krijgen bij aanmelding één jaar gratis klanten schrijven als welkomst cadeau. Aanmelden kan via de volgende link: www.klantenschrijven.nl/srb
Geen stilzwijgende verlening.
Uwilthosting.nl doet niet aan stilzwijgende verlengingen. Zij sturen na 10 maanden een mail met de vraag of de klant wel of geen gebruik wil blijven maken van hun diensten. In dit voorstel staat dan ook het eerder genoemde kortingspercentage van 20%.

Banner op de website.
De banner voor uw website is eenvoudig in de eigen website te plaatsen. Kortom: een zeer compleet pakket en dat tegen een heel scherp tarief aldus Gertjan Kaandorp van Uwilthosting.nl.

Rijschool vergelijkingssites.
Er komen zo lijkt het, steeds meer nieuwe rijschool vergelijkingssites bij, dit maakt het voor consumenten dan ook niet eenvoudiger. Zoals bekend is Team Alert in opdracht van het Ministerie van I&M bezig met haar eigen reviewsysteem waarin de data van Klanten schrijven in mee genomen zal worden!


Contactgegevens

Uwilthosting.nl
Kruiszwin 2305
1788 LW Julianadorp
Telefoon 0223-645410